Arbejde

Arbejde – ganske kort

Jeg er uddannet elektroingeniør fra DTU og har i mange år arbejdet med kommunikation. I dag bruger jeg meget af min tid på politik, især som formand for Teknik- og Miljøudvalget i Brøndby Kommune. Jeg blev medlem af kommunalbestyrelsen i 2006, hvor Socialdemokraterne endnu sad tungt på kommunen. I dag har de igen flertal alene, men jeg synes de er lettere at blive enige med. Jeg sidder som eneste SF-medlem og er udvalgsformand for Teknik og Miljø.

En af de vigtigste opgaver som politiker er at kommunikere med borgerne. Både at fortælle, hvad der foregår politisk og hvorfor – og ikke mindst at lytte til de kritiske røster og folk med fingeren på pulsen. Her har jeg stor glæde af min journalistiske erfaring og min lyst til at informere.

Jeg arbejdede i mange år som webmaster i Forbrugerrådet, hvor jeg var med til internettets rivende udvikling. Da jeg startede derinde i 1998 havde jeg ansvar for hele hjemmesiden og skrev alting selv i HTML – da jeg sluttede havde de to hjemmesider, to projektledere og tre programmører.

De første ni år af mit arbejdsliv var jeg journalist på fagbladet Ingeniøren, og dér fik jeg også lejlighed til at bruge det edb-tekniske fra min ingeniøruddannelse. For eksempel var jeg i 1994-95 med til at omlægge bladets produktion fra “gammeldags” sætteri ude i byen til egne PC’er med QuarkXpress og meget mere. I dag er den slags hverdagskost, og man kan kun grine af alle de begynderfejl vi lavede for 25 år siden.

I årene 1991-2002 havde jeg et interessant bijob som vurderingsformand i Hellerup. I vurderingsrådene stod vi for de offentlige ejendomsvurderinger, og jeg så det som en af mine opgaver at forbedre kommunikationen til borgerne. Da vi så også fik lavet nogle vurderinger som kom tættere på virkeligheden, lykkedes det os at få mindsket antallet af klager. I 2002 nedlagde den borgerlige regering vurderingsrådene, og satte embedsmændene til at lave nogle mindre grundige vurderinger i stedet. Siden gik vurderingerne helt i koks og skal genoplives på en ny måde …
Jeg har i flere omgange derefter siddet i vurderingsankenævnene på Vestegnen. Fra april 2019 er jeg medlem af Landsskatteretten – med særligt henblik på klager over ejendomsvurderinger.